Bolas Splash Para

Bolas Splash Para 2

Balls Match Free For Kids

Balls Match Free For Kids

Balls Match Free For Kids

________________________

Welkom bij Balls Match - het plezier, vrij om matching spel voor Android!

Balls match is leuk en verslavend - spelen tegen de klok in deze single-player matching game! Combineer gekleurde ballen als ze vallen in het plein en laat het niet overflow - elke 3 minuten burst is leuk en onderhoudend - hoeveel punten kan je scoren?

Balls Match zal u te vermaken voor uren op eind als je match kleurrijke ballen en hou ze bevatte - raak ze en kijken als ze verdwijnen, het maken van ruimte nog meer! Balls Match is het perfecte spel om te spelen als je je verveelt, met een korte vakantie of gewoon wilt uw verveling te verdrijven!

Dit verslavende spel is kleurrijk en levendig - toch ontspannend en meditatief - het laat u zich concentreren en maak je volgende zet zo snel mogelijk. Stort je in een spel en kijk hoe balletjes vallen in het vierkante, tikt wanneer twee of meer align en proberen om 7000 punten te verzamelen in 180 korte seconden!

Als het vierkant te veel vult, dan is het game over! Laat je vrienden proberen om je highscore te verslaan en laten zien dat u bent de meester van het plein! Balls match is uitdagend en spannend - ras weer de klok en gebruik je snelheid, behendigheid en reactievermogen om de beste te worden!

Ball Match - de ontspannende, leuke en verslavende puzzelspel!

- Zie hoeveel punten je kunt verzamelen in 180 seconden!

- Balls Match is spannend en uitdagend, terwijl u ontspannen en kalm!

- Speel urenlang en veel plezier!

Bolas Splash Para

Download

Bolas Splash Para 2